De basis

voor impact

Juridische tips voor impact startups

Interactief Webinar: Juridische tips voor impact startups

Karlijn Schuttelaar en Maarten ten Houten

2021 is voor Impactview de start van hoofdstuk II. Waar beter te beginnen dan met de basis van elke onderneming? Op donderdag 14 januari om 16:00 presenteren we het interactieve webinar “Juridische tips voor impact startups”.

Karlijn Schuttelaar werkte voor o.a. iWell en Coolfinity. Zij zorgt ervoor dat ondernemers van duurzame ondernemingen hun talent ten volste kunnen inzetten, zonder zorgen over de juridische aspecten.

Tijdens dit webinar gaan we in op:

  1. Welke rechtsvorm past bij jouw bedrijf?
  2. Toegankelijke algemene voorwaarden
  3. Bedrijfslabels als Social enterprise, B-corp en Steward-ownership

Bij dit webinar ontvang je gratis het e-book: “Juridisch advies voor duurzame ondernemingen”

Over onze webinars
Impactview webinars zijn to-the-point, geanimeerd en persoonlijk. We streven ernaar om startup founders en investeerders effectief kennis te laten opnemen en delen. We vragen alleen de meest toegewijde experts, investeerders en ondernemers om jou te helpen je impact te vergroten.

Meld je aan

Karlijn Schuttelaar

Karlijn heeft een juridisch adviesbureau voor de duurzame ondernemer. Haar bedrijf, Schuttelaar Law, helpt enkel bedrijven en organisaties die de wereld beter willen maken met laagdrempelig juridisch advies van hoge kwaliteit. Door middel van eenvoud, professionele empathie, een lage drempel en duurzame oplossingen zorgt zij voor juridisch advies op een bijzondere manier.

Ze blijft weg van archaïsche, formele gebruiken en taal die ‘normaal’ zijn in de juridische wereld en blijft dichtbij de duurzame ondernemer, zodat juridische dienstverlening behapbaar blijft.

Ook haar juridische oplossingen zijn duurzaam, zo contracteert ze op basis van vertrouwen, en laat ze de boodschap van de ondernemer in de stukken doorklinken. Ze kiest oplossingen die bij het verhaal passen.

Schuttelaar law: Het grote verhaal in de kleine lettertjes.

Maarten ten Houten – Coolfinity

Bedacht een koelkast die met zes uur stroom de hele dag koud kan blijven. Een belangrijke oplossing voor gebieden waar elektriciteit niet 24/7 vanzelfsprekend is. Zo kunnen voedsel en medicijnen daar toch goed houdbaar blijven. 

Samen met Karlijn werkte hij aan de juridische basis van zijn bedrijf Coolfinity.